NNSP ANNUAL CONFERENCE ON **COMMUNITY & CIVIC ENGAGEMENT**

FEBRUARY 5-7, 2025 SAMPLE SCHEDULE







WEDNESDAY

10:00am Registration Begins

12:00pm - 12:30pm Lunch

12:30pm - 1:30pm Opening **Keynote**

1:45pm - 2:30pm Engage Session A: 45-minute breakout sessions on various topics

2:45pm - 3:30pm Engage Session B: 45-minute breakout sessions on various topics

3:45pm - 4:45pm Full Group Session

5:00pm - 6:00pm Happy Hour

THURSDAY

8:00am Breakfast

9:00am - 10:00am Keynote Speaker

10:15am - 11:00am Engage Session C: 45-minute breakout sessions on various topics

11:15am - 12:15pm Inspire Session: 15-minute sessions repeated 3x in a speed dating format

12:15pm - 1:15pm Lunch

1:30pm - 2:30pm Full Group Session

2:45pm - 3:30pm Engage Session D: 45-minute breakout sessions on various topics

3:45pm - 4:45pm Panel Discussion

5:00pm - 6:00pm Networking Activity

FRIDAY

8:00am Breakfast

8:30am - 9:30am Keynote

Speaker

9:45am - 10:30am Engage Session E: 45-minute breakout sessions on various topics

10:45am - 11:30am Engage Session F: 45-minute breakout sessions on various topics

11:45am Table Talks: Hear vision statements frrom students participating in the Student Civic Leadership Summit

12:30pm Lunch & Depart for Home

SAMPLE SESSIONS

Principles of Good Practice: Gain insights into key takeaways, guiding questions, and ways to leverage these principles for student engagement, fostering stronger alignment within their school community.

Expanding Purpose: Explore actionable strategies to utilize schools' resources for the common good, empowering educators to translate aspirations into tangible change within their schools and communities.

Science of Reflections: Examine hundreds of reflection questions from successful programs nationwide, as we address timing, theme, and clear expectations as essential elements.



CALL: 800-CLOSE UP (256-7387) EMAIL: nnsp@CloseUp.org **VISIT:** www.CloseUp.org









